0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Navneringe - Ringe med indgraveringen af navn

Ringe med navne kan have mange betydninger, udover selvfølgelig at pynte og være dekorative. Fordi vi hos Najany har et stort udvalg af navneringe, kan de fleste finde en ring med navn som passer netop dem.

Men hvad er det egentlig der gør at navneringe er så populære? Der er selvfølgelig flere grunde, men i bund og grund er det fordi at et navn er noget specielt som har en dybere betydning. Uanset om navnet er ens eget, et familiemedlems eller en kærestes, så vækker det følelser som symboler alene ikke kan.

At designe en navnering som både er smuk, unik og personlig behøver ikke længere være vanskeligt, eller dyrt. Benyt vores simple system til at få indgraveret navne, datoer eller små beskeder helt smertefrit.

Vores navneringe fås i både 925 sterlingsølv, 18 Karat forgyldt guld samt 18 Karat forgyldt rødguld. Vi tilbyder også sten i ringene, og der er mange forskellige designs, fra nuttede babyfødder til traditionelle og romantiske hjerter.

Populære anledninger til at få graveret en navnering kan inkludere en nyfødt baby, og vi har mulighed for også at indgravere datoen på fødslen, for eksempel. Bryllupper, fødselsdage og andre højtidligeheder er også gode tidspunkter at overveje navneringe som gaver eller til eget brug.

Størrelsen på ringene varierer i diameter, og går fra ca. 52mm til ca. 67mm med mange størrelser mellem, så du kan finde den størrelse der passer perfekt.

Kontakt os endelig hvis der er brug for assistance med valget af størrelse, eller hvis du har spørgsmål i al almindelighed.