0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Navnehalskæder - Halskæder med Navnegravering

I dag er det populært at gå med en navnehalskæde, og du har sikkert set dem oftere de senere år. Der er flere grunde til at folk vælger en halskæde med deres eget navn, men den mest almindelige er simpelthen at smykket betyder noget andet når det er unikt og personligt, og hvad er mere personligt end et navn? Og hvad er smykker hvis ikke det er en måde at give udtryk for ens egen person og individualitet? Hvilken bedsteforælder ville ikke sætte pris på en halskæde med deres børnebørns navn indgraveret smukt i et guld, eller sølv vedhæng? Eller marker deres guldbryllup med datoen og deres navne - valget er dit!

En anden stor årsag til danskerne er vilde med disse halskæder, er at en halskæde med navn er en oplagt gave da de ofte er mindre følelsesbetonede end for eksempel et hjerteformet smykke, eller lignende. Vi sælger mange navnehalskæder til søstre, brødre, kærestepar, mødre, fædre, døtre og sønner - og bedsteforældre er også blandt de populære modtagere.

Især de senere år med de forskellige sociale mediers rolle har også mange kendte skuespillere og reality-stjerner ofte kunne spottes med en navnering, navnehalskæde eller et navnearmbånd, ofte med deres nærmeste familiemedlemmers navne indgraveret.

Navnehalskæder kommer i mange former og materialer, ligesom udsmykningen også kan variere. Hos Najany har du mulighed for at købe halskæder med både enkelte navne til personer, ligesom det også er muligt at få et romantisk symbol på forholdet med halskæder med to navne, en halskæde med dine børns navne, eller et komplet stamtræ til hele familien.

Vores udvalg inkluderer blandt andet 925 sterling sølv, 18K Guld (belagt), 18K Rødguld (belagt), og der er mange forskellige mønstre at vælge mellem, alt fra enkle og stilrene navnehalskæder med vedhæng, til smukke hjerter, cirkler, ringe, kløvere m.fl. Vi tilbyder også mange forskellige kædelængder, så derfor kan du uanset din eller modtagerens stil finde en halskæde med navn som matcher perfekt.

Hvis det er første gang du handler halskæder kan det være vanskeligt at gætte sig frem til længden på kæden, men frygt ikke. Bare tænk på at jo kortere halskæden er jo strammere vil den sidde, og derfor vil vedhænget, eller navnet, hænge højt oppe. En kæde på 30 centimeter vil hænge relativt tæt om halsen, og derfor vil vedhænget hænge højt oppe.

Derfor er det første man skal vælge hvor på kroppen man ønsker at smykket skal sidde. Selvom man ikke køber til sig selv kan man tage et stykke snor rundt om halsen og justere længden til det falder som man ønsker det.

I disse beregninger skal man dog også huske at selve vedhænget vil lægge nogle centimeter til, alt afhængigt af størrelsen og udformningen selvfølgelig. Hvis du er i tvivl er vores kundeservice selvfølgelig altid klar til at svare på dine spørgsmål.

Alle vores halskæder med navn bliver lavet på bestillinger og de kommer i en lækker gaveæske klar til indpakning hvis det ønskes. Med gratis levering i Danmark og mange glade tilfredse kunder ser vi frem til at kunne betjene dig bedst muligt.