0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Navnearmbånd - Indgravering af navn på armbånd

Familiens bånd er ubrydelige og fortjener at blive værdsat. Lav en unik kærlighedserklæring designet specielt til dine nærmeste, med vores specialdesignede navnearmbånd! Skriv dit navn, øgenavn eller marker en speciel dato eller begivenhed. Vær kreativ, vær romantisk, bliv inspireret!

Udtryk din personlige stil med et personligt navnearmbånd i netop det materiale og udformning der passer dig. Vores smykker passer til både hverdagen, til middagen, festen og særlige lejligheder. Vælg mellem forskellige vedhæng, materialer. Vores smykker produceres i 925 Sterling Sølv, nogle bliver herefter forgyldt med 18 Karat Guld eller 18 Karat rødguld.

Andre muligheder inkluderer flere navne på armbåndet, til for eksempel en sød gave til kærestens fødselsdag, eller din partners og din mærkedag. Det er også populært for børn at samle sig om et navnearmbånd med alle deres navne som gave til mors dag.

Venskabsarmbånd med navne er også udbredte herhjemme, og har styrket mange venskaber landet over, og med forskellige vedhæng kan venskabet defineres, og eventuelt dateres skulle det ønskes.

Uanset om du ønsker den sidste brik i puslespillet hvad angår dit look, eller om du er på jagt efter en gave af høj kvalitet har vi hos Najany et stort udvalg af personlige navne armbånd der hver især bliver indgraveret efter dine ønsker.

Alle vores navnearmbånd bliver sendt i en lækker gaveæske som passer fint uden indpakning, men som med fordel også kan indpakkes i gavepapir. Vi sender helt uden omkostning, og vores kundeservice er altid klar indenfor åbningstiden til at svare dig på dine spørgsmål